Läst i november 2021

Antal böcker sammanlagt: 13
På svenska: 12
På engelska: 1
Antal sidor: ~2, 987 sidor
Recensionsexemplar: 1
E-böcker: 0
Månadens bästa: Larry Silváns dikter
Månadens sämsta: Truly Devious av Maureen Johnson
Månadens finaste omslag: Nalle Puh av A.A. Milne
Månadens lästa klassiker: Nalle Puh av A.A. Milne
Kommentar: Det är inte alltid som en diktsamling blir månadens bästa! Jag blev mycket positivt överraskad av Larry Silváns dikter, jag kan inte ens skriva en rättvis recension om boken. Jag kommer låta den vila och kanske senare skriva om den, om det känns rätt.
I övrigt tycker jag att läsmånaden var lite småseg, förutom den fantastiska En man med många talanger av Patricia Highsmith, en full femma! Jag har en samlingsvolym med de tre första böckerna om Mr. Ripley som jag läser i, nu har jag tredje boken kvar. När jag läst alla tre ska jag skriva en recension.
Ungdomsböcker blev det en hel del av också. Den mycket omtalade Kram av Hans-Eric Hellberg, som också är oerhört svår att skriva en recension om. Det finns så många stora NEJ i den boken, samtidigt som den verkligen är speciell. Jag antar att det också måste finnas böcker som skakar om en lite grann.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *