Läst i januari 2021

Antal böcker sammanlagt: 8
På svenska: 8
På engelska: 0
Antal sidor: 2,774 sidor
Månadens bästa: Emily – L.M. Montgomery. Jag kommer att skriva en gemensam recension för alla fyra böcker i serien.
Månadens sämsta: Mary Poppins – P.L. Travers
Månadens finaste omslag: Hotell sista chansen – Nicki Thornton
Kommentar: Jag är nöjd med månadens läsning och att hann läsa tre böcker som kan räknas till #månadensklassiker, utmaningen för 2021 där jag läser en klassiker i månaden. Jag blev förvånad över att ge full femma i betyg åt hela tre böcker, det händer inte ofta.


2 kommentar på “Läst i januari 2021”

  • NerdyBooks skriver:

    8 böcker känns rätt bra! Är det vad du brukar läsa per månad i genomsnitt? Jag brukar nog ligga på runt 6 st i genomsnitt. “kobRebecca” är jag lite nyfiken på att läsa. Har fått för mig att den är läsvärd.

    • Sandra skriver:

      Det var en extra bra månad, normalt brukar det bli ca. 2-5 böcker skulle jag tro. Mycket beror på längden, ibland läser jag ungdomsböcker och liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *