Läst i december 2021

Antal böcker sammanlagt: 15
På svenska: 13
På engelska: 2
Antal sidor: ~3, 012 sidor
Recensionsexemplar: 4
E-böcker: 0
Månadens bästa: Unga kvinnor av Louisa May Alcott
Månadens sämsta: Det lilla huset i stora skogen av Laura Ingalls Wilder
Månadens finaste omslag: Hemligheten i Helmersbruk av Eva Frantz
Månadens lästa klassiker: Unga kvinnor samt A Merry Christmas and Other Christmas Stories av Louisa May Alcott
Kommentar: Året 2021 gick mot sitt slut och jag fick upp ögonen för Louisa May Alcott som jag tycker skriver mysiga berättelser. Allt tack vare min utmaning Måndens klassiker! Det har varit det bästa med mitt läsår. Jag har så många recensioner jag vill skriva nu, hoppas jag skulle hinna med några till från december ännu.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *