Läst i april 2022

Antal böcker sammanlagt: 13
Recensionsexemplar: 1
Månadens bästa: Spådomen av Agneta Pleijel
Månadens finaste omslag: Spådomen av Agneta Pleijel
Kommentar: Vilken fin läsmånad med hela FEM fem-stjärniga, jag vet inte när det hänt senast. Dit hör Rapport från en skurhink, 22/11/1963, Bländad av död och kärlek, Tingen och Spådomen. Kings bok var en omläsning och en bra sådan. Jag är så glad att jag tog itu med den. Flera nya bekantskaper gällande författare, jag tyckte väldigt mycket om Ulrika Nielsens båda böcker, Maja Ekelöf, Agneta Pleijel och poeten Tomas Tranströmer. Jag ska läsa det mesta jag kommer över av de författarna.

Jag fick såna fantastiska läsupplevelser denna månad att jag leva länge på det. Speciellt Spådomen träffade mig rakt i hjärtat, vilken språk, jag finner inte ord hur mycket jag tyckte om boken.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *