Tisdagstrion: Djur på omslaget

I veckans tisdagstrion hos Ugglan & boken är temat djur på omslaget! Här kommer min trio, som handlar om katter:

Nevermoor: Morrigan Crows magiska förbannelse av Jessica Townsend. Här har vi magiska djur på omslaget, jag ville ha med denna i trion eftersom jag älskade boken. Den stora katten Fenestra är dessutom en av de bästa karaktärerna i serien (det finns i nuläget tre utkomna böcker om Nevermoor).

If You’ve Got It, Haunt It av Rose Pressey. Detta är första delen i en cozy mystery-serie om en kvinna som har en klädaffär för vintagekläder och en katt som verkar förstå aningen mer än vanliga katter. Inslag av övernaturligheter, läckra kläder och såklart ett mord som ska utredas.

Garfield Fat Cat 3-pack av Jim Davis. Garfield (svenska: Gustaf) är ju en av de mest älskade serierna sedan decennier, i dessa Fat Cat 3-pack böcker (som det finns väldigt många av) finns det tre böcker i en, det här är den första och vi får se hur Garfield växer fram. Han ser lite annorlunda ut i den första boken som går ända bak till 70-talet.


5 kommentar på “Tisdagstrion: Djur på omslaget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.