Tisdagstrion: Den förra, nu och nästa

Idag handlar Tisdagstrion hos Ugglan & Boken om den boken vi nyss läst, den vi läser nu och vilken bok vi vill läsa sen.

Den förra boken jag läst är:

Skugga och svalka av Quynh Tran, som jag ännu inte hunnit skriva recension om men som inte var min kopp te.

Den boken jag läser just nu är:

Hangsaman av Shirley Jackson. Den har jag länge haft i hyllan och det är en rätt så krävande bok även om den bara är ca 220 sidor. Jackson drar sig inte för långa meningar och bygger upp ett lågt men tryckande tempo.

Den bok jag vill läsa efter Hangsaman är:

Papperspalatset av Miranda Cowley Heller. Den har jag varit nyfiken på sedan jag såg den i Reese Witherspoons bokklubb, jag hoppas att det kommer vara en roman som man bara slukas in i, lite som Där kräftorna sjunger. Jag hör själv att jag har på tok för höga förväntningar…återstår att se!


17 kommentar på “Tisdagstrion: Den förra, nu och nästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *