Top Ten Tuesday: Books On My Spring 2022 TBR

Förr om åren gjorde jag en Top Ten Tuesday nu som då, jag blev nästan nostalgisk när jag rotade igenom mina gamla inlägg. TTT lever ännu via bloggen That Artsy Reader Girl, där det varje vecka bestäms ett tema. Denna vecka ska vi lista böcker på vår TBR för våren 2022! Min TBR är milslång, men här kommer 10 böcker jag verkligen ska försöka hinna läsa:


  1. Allt blir bra av Carolina Setterwall

  2. Vi ska ju bara cykla förbi av Ellen Strömberg

  3. Lektioner i kemi av Bonnie Garmus

  4. Skugga och svalka av Quynh Tran

  5. Löpa varg av Kerstin Ekman

  6. Blädad av död och kärlek: 130 år av finlandssvensk poesi

  7. Anne på Grönkulla (tredje omläsning) av L.M. Montgomery

  8. Lincoln Highway av Amor Towles

  9. Skuggorna i spegeln av Inger Edelfeldt

  10. Familjen Bliss magiska bageri av Kathryn Littlewood

Jag kommer knappast hinna läsa alla 10, men jag ser framemot att försöka.


3 kommentar på “Top Ten Tuesday: Books On My Spring 2022 TBR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *