Läst i juni 2024


Antal böcker sammanlagt: 6
Månadens bästa: Den unge Werthers lidanden – Johann Wolfgang von Goethe
Månadens finaste omslag: Grannar och andra noveller – Diane Oliver
Kommentar: Det blev två bottennapp denna månad; Fågeln som vrider upp världen och I det vilda. Jag blir helt enkelt inte kompis med Haruki Murakami, den här romanen lär ändå vara hans mest hyllade. Jag tyckte om det färgstarka språket men själva berättelsen tyckte jag var rörig och irriterande. Han porträtterar kvinnor väldigt konstigt och ibland t.o.m. felaktigt.
Anna O var en riktig bladvändare om en kvinna som begått mord men hamnat i ett tillstånd av sömn och rättegången väntar. Det var riktigt spännande trots några saker som jag inte gillade.
Den unge Werthers lidanden var en underhållande klassiker, jag tycker det är otroligt att boken är skriven på 1700-talet. Det var minsann känslodramatiskt, och det var just det jag fann intressant.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *