Snowglitters julkalender – lucka 18 – Böcker jag läst (och gillat) men inte minns längre

Det är antagligen omöjligt att komma ihåg alla böcker man läst, när man läser mycket. Vissa ger ett större intryck än andra. Jag förvånas över att flera böcker jag gett gott betyg åt helt har fallit ur minnet. Jag undrar vad det beror på, är det de yttre omständigheterna (stress, oro, okoncentrerad etc.) som gör att man glömmer eller är det att boken inte gjorde tillräckligt intryck? De här böckerna tyckte jag om, men minns inte längre:

Visst blir jag en aning förvånad när jag plockade ut några som jag minns väldigt dåligt. Särskilt Fejk, som jag tyckte var otroligt spännande, men som jag nu inte minns annat av än att berättelsen gick baklänges.

Titta in imorgon igen för följande lucka här på bloggen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *