Läst i september 2023Antal böcker sammanlagt: 10
Månadens bästa: Den hemliga historien – Donna Tartt (omläsning)
Månadens finaste omslag: Halloween-festen – Francince Pascal
Kommentar: Väggen var en unik läsupplevelse som verkligen stannade kvar efter läsningen. Arv och miljö var en besvikelse och Knutar som jag hoppades gilla föll mig inte riktigt i smaken. Men det beror kanske mest på mig, inte på boken. På senare tid har jag tyckt att noveller är tråkiga och jag kommer inte till ro när jag ska läsa.
Ett barns memoarer var en rolig överraskning, jag trodde inte jag skulle tycka så mycket om den. Stort plus för att den var rolig (jag är ändå ganska kräsen med humor i böcker).
Omläsning av Den hemliga historien och det var höstmys deluxe!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *