Läst i februari 2023

Poesi:

Antal böcker sammanlagt: 11
Recensionsexemplar: 0
Månadens bästa: Dark matter av Blake Crouch
Månadens finaste omslag: Huset i det blommande trädet av Holly Martin
Kommentar: Jag är glad att jag prioriterade lite poesi också. Tre låga betyg blev det (Skräck och avsky i Las Vegas, Flicka 1982 och Huset i det blommande trädet) men också några favoriter: På drift, Dark Matter och Amerikansk melankoli.

Jag läste långsamt igenom Senecas skrifter och gjorde flera noteringar till mig själv.

Jag ser framemot att följa Mona vidare efter På drift i de två uppföljande delarna. Marianne Lindberg De Geer imponerade mig med sitt författarskap.

Dark Matter är en av de bästa thriller+scifi-böckerna jag läst. Spännande och hjärngnuggande!


2 kommentar på “Läst i februari 2023”

  • Steffi skriver:

    Wow vilka böcker du hann med i Februari! Om man vill prova läsa poesi, vilken borde man börja läsa?

    • Sandra skriver:

      En svår fråga! Jag skulle säga att det beror på vilka teman som intresserar 🙂 Edith Södergran eller Claes Andersson skulle jag föreslå. Om man vill läsa något lite mer ”vågat” prova ”Strömsöborna” av Rosanna Fellman eller Larry Silváns dikter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *