Läst i oktober 2021

Antal böcker sammanlagt: 16
På svenska: 16
På engelska: 0
Antal sidor: ~3, 3030 sidor
Recensionsexemplar: 1
E-böcker: 0
Månadens bästa: Madison Finn: Insnöad av Laura Dower
Månadens sämsta: Främlingen av Albert Camus
Månadens finaste omslag: Madison Finn: Tjejerna mot killarna av Laura Dower
Månadens lästa klassiker: Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg
Kommentar: Den här månaden började jag läsa om min favoritserie från yngre tonåren; Madison Finn. Jag minns böckerna förvånansvärt bra och de är lika trevliga att läsa nu som då.
Jag har lite tappat klassiker-suget, men det beror på att mitt huvud är lite tungt av studier. Därför är det kul att läsa lite blandat – poesi, ungdomsböcker, barnböcker, tunna klassiker och spökromaner. Nidamörkur var en positiv överraskning och det var härligt att dyka ner i en av mina favoritdeckarsierer: Hannah Lönn i Inferno i snö. Överlag en bra läsmånad av lite av varje. Just nu är jag 100% mood reader och läser bara det jag just nu i stunden känner för.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *