Boken som öppnas i framtiden

Titel: Boken som öppnas i framtiden
Författare: Mats och Susan Billmark
ISBN: 978-91-89087-25-5
Sidantal: 92
Förlag:
Bookmark Förlag
Språk:
Svenska
Format:
Inbunden
Utgiven:
2021

Här kommer ett julklappstips! Boken som öppnas i framtiden är en fylla i-bok där du fyller i dina förväntningar på framtiden. När du sedan vill öppna boken bestämmer du själv, jag kommer spara den i 10 år. I boken kan du fylla i följande kapitel:

 • Vem kommer jag att vara i framtiden
 • Det framtida samhället
 • Min framtida hälsa
 • Gamla och nya relationer
 • Framtidens hem
 • Framtidsmaten
 • Fritiden i framtiden
 • Arbete och framtidens studier
 • Framtidens köpvanor
 • Djur och framtidens natur
 • Framtidens teknik

Det kommer vara jättekul att fylla i och läsa senare! Det är många påståenden med ”ja” och ”nej” alternativ för att underlätta dokumenteringen. Med boken följer en plomberingslapp, så att du kan klistra igen boken och inte tjuvkikar före det är dags. Att läsa den är om 10 år kommer vara häftigt, men ännu häftigare att ha kvar i flera årtionden som kommer. Det är alltid intressant att reflektera över hur man tänkt när man har facit på hand.

Jag tror 10 år är lagom tid att vänta, på ett eller fem år kanske saker inte har ändrat jättemycket. Mitt exemplar kommer jag att fylla i strax före nyår, så att jag på nyårsafton 2031 har häftig läsning framför mig. Det var inte länge sedan jag tänkte på det här med tidskapsel, det verkade som en kul grej att göra men jag visste inte riktigt var jag skulle börja. Den här boken kom lägligt!

Tack till Bookmark förlag för recensionsexemplaret!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.