Läst i mars 2021

Skönlitteratur:

Serieromaner:

Lotta-böcker:

Poesi:

Nostalgi-tema:

Antal böcker sammanlagt: 24
På svenska: 24
På engelska: 0
Antal sidor: 3,829 sidor
Månadens bästa: Never let me go av Kazuo Ishiguro
Månadens sämsta: Anteckningar från en orolig planet av Matt Haig
Månadens finaste omslag: Små glädjeämnen av Clare Chambers
Månadens lästa klassiker: Den hemliga trädgården – Frances Hodgson Burnett
Kommentar: Jag hann läsa betydligt mer än jag tänkt. Det blev en hel del tunnare böcker och lite temaläsning. Läsglädje hade jag hela månaden, vilket var väldigt roligt. Efter Ishiguros bok är jag nyfiken på fler verk av honom. Många recensioner är ännu oskrivna, får se om jag skriver dem eller inte.
Just nu verkar deckare inte riktigt som min grej, jag tyckte Främlingen var helt okej i sin genre men jag vet inte varför jag inte sögs in i handlingen som jag brukade. Jag ska läsa mera ”vanlig” skönlitteratur framöver.
Jag trevade mig fram i poesin värld denna månad, men ingenting fastnade där heller. Jag vet inte om det berodde på mig eller på böckerna, jag hoppas jag ska hitta tillbaka till poesin igen. Oftast behöver man bara hitta rätt författare.


4 kommentar på “Läst i mars 2021”

 • Sara skriver:

  Oj, det var många böcker! Och en väldig blandning! Ishiguro är en av mina favoritförfattare men jag har också några böcker kvar att läsa av honom.

 • NerdyBooks skriver:

  Jösses, det var många böcker! Väldigt imponerande faktiskt. Jag är glad om jag läser 6 st, haha. Fast det är å andra sidan ingen tävling.
  Jag har bara läst en bok av Ishiguro och var inte imponerad, snarare tvärtom. Tror han är lite för ”flummig” för mig, så allt flyger över huvudet. Eller så valde jag inte rätt bok. Tar gärna emot tips!

  • Sandra skriver:

   Det var många böcker, men det var också flera väldigt korta böcker så antalet är inte det som räknas 🙂 6 st. ”vanliga” böcker skulle vara ganska nära mitt medeltal också!
   Jag undrar hur Ishiguros andra böcker är. Jag tycker Never let me go var lättläst och inte alls flummig, men jag ska läsa några flera av honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.