Sorceline 1 & 2 – Sylvia Douyé

Titel: Sorceline 1 & 2
Författare: Sylvia Douyé
ISBN: 9789176215067, 9789176215074
Sidantal: 48 + 48
Förlag:
Egmont Publishing
Språk:
Svenska
Format:
Inbunden
Utgiven:
2019
Handling:
Del 1:”En spännande sommar väntar Sorceline när hon blir antagen till sommarkursen i kryptobiologi, läran om magiska och legendariska djur. Magi, djurvård och dressyr står på schemat, men det är inte bara studierna som är en utmaning när klasskamraterna tävlar om att få bli den berömda Archibald Balzars assistent. Och snart börjar mystiska saker hända.”

Del 2: ”Sorcelines äventyr på sommarkursen i kryptobiologi, läran om magiska och legendariska djur, fortsätter. Men hon tyngs av skuld. Är det hennes fel att flera av hennes klasskamrater försvunnit? Snart blir det dock uppenbart att Sorceline inte är den enda med hemligheter.”

Jag fick de här fina böckerna som vinst i en tävling av Egmont Publishing. Det är alltid trevligt att läsa seriealbum, Sorceline är en ny bekantskap för mig.

Sorceline börjar på en sommarkurs i kryptobiologi och lär sig om magiska djur. På ön där kursen är finns alla möjliga spännande varelser. Det dröjer tyvärr inte länge före flera av hennes klasskamrater råkar ut för missöden och försvinner. Sorceline anar oråd, vem är bakom detta?

Det är lite spännande och mysigt, sådär lagom lättsamt att läsa när man vill krypa upp med serier och något gott i soffan. Jag gillar verkligen illustrationerna i boken.

Finns på Adlibris och Bokus.

Betyg:


3 kommentar på “Sorceline 1 & 2 – Sylvia Douyé”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *