These Witches Don’t Burn – Isabel Sterling

Titel: These Witches Don’t Burn
Författare: Isabel Sterling
ISBN: 9780593113431
Sidantal: 320
Förlag:
Penguin USA
Språk:
Engelska
Format:
Pocket
Utgiven:
2019
Handling:
”Hannah’s a witch, but not the kind you’re thinking of. She’s the real deal, an Elemental with the power to control fire, earth, water, and air. But even though she lives in Salem, Massachusetts, her magic is a secret she has to keep to herself. If she’s ever caught using it in front of a Reg (read: non-witch), she could lose it. For good. So, Hannah spends most of her time avoiding her ex-girlfriend (and fellow Elemental Witch) Veronica, hanging out with her best friend, and working at the Fly by Night Cauldron selling candles and crystals to tourists, goths, and local Wiccans. But dealing with her ex is the least of Hannah’s concerns when a terrifying blood ritual interrupts the end-of-school-year bonfire. Evidence of dark magic begins to appear all over Salem, and Hannah’s sure it’s the work of a deadly Blood Witch. The issue is, her coven is less than convinced, forcing Hannah to team up with the last person she wants to see: Veronica. While the pair attempt to smoke out the Blood Witch at a house party, Hannah meets Morgan, a cute new ballerina in town. But trying to date amid a supernatural crisis is easier said than done, and Hannah will have to test the limits of her power if she’s going to save her coven and get the girl, especially when the attacks on Salem’s witches become deadlier by the day.”

En contemporary bok med häxor, en ganska trevlig blandning tycker jag! Hannah är en elemental witch som gör sitt bästa för att dölja det, utom för de andra i hennes coven, som hennes ex Veronica. Deras kemi kändes dock helt off och jag blev mest irriterad på Veronica. Den nya tjejen, Morgan, är däremot mycket intressantare.

Hannah och Veronica oroar sig för att en bloodwitch har kommit till staden, men ingen vill tro på dem. De råkar ut för en hel del bekymmer och snart klarnar det att det är allvar, någon vill dem illa.

Det är lite småmysigt blandat med spänning, boken hade lite av allt men jag kände mig ändå inte riktigt entusiastisk under läsningen. Det var en trevlig bok att läsa men berättelsen var snäppet för tunn för att man skulle få alla detaljer om hur allt fungerade i deras häx-samhälle. Bitvis var det lite spännande men ingen överraskande plot-twist.

Finns på Adlibris och Bokus.

Betyg:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.