For better and worse – Margot Hunt

 
 

Titel: For better and worse

Författare: Margot Hunt
Språk: Engelska

Förlag: MIRA Books
Sidantal: 336

Format: Häftad
ISBN: 9781911077930
Utgiven: 2018

Handling: ”On their first date back in law school, Natalie and Will Clarke bonded over drinks, dinner and whether they could get away with murder. Now married, they’ll put the latter to the test when an unchecked danger in their community places their son in jeopardy. Working as a criminal defense attorney, Nat refuses to rely on the broken legal system to keep her family safe. She knows that if you want justice…you have to get it yourself.Shocked to discover Nat’s taken matters into her own hands, Will has no choice but to dirty his, also. His family is in way too deep to back down now. He’s just not sure he recognizes the woman he married. Nat’s always been fiercely protective, but never this ruthless or calculating. With the police poking holes in their airtight plan, what will be the first to fall apart: their scandalous secret–or their marriage?”

 
En lättläst thriller med bra tempo!
Natalie och Will är båda advokater, tillsammans har de sonen Charlie. När de finner att Charlie inte längre går säker tar de lagen i sina egna händer. Natalie jobbar som försvarsadvokat och hon är övertygad om att för att få saker gjorda kan man inte räkna med polisen och det korrupta rättssystemet. Will håller inte riktigt med, men tyvärr blir han snabbt också inblandad i Natalies planer. Nu måste de hålla ihop, och hålla sina tidslinjer och alibin i schack. Det är inte så lätt som man skulle kunna tro.
 
Utan att avslöja mycket mer än så om ploten tycker jag att boken var väldigt spännande. Kapitlen slutade ofta i ”cliffhangers” och handlingen gick snabbt vidare. Hur allt skulle sluta för Natalie, Will och Charlie höll mig fången ända till slut. Natalie och Will är som karaktärer ganska unlikeable, något som inte är helt ovanligt i den här typen av böcker. Jag kunde inte ritkigt sympatisera med dem, och ärligt talat så gjorde de en hel del riktigt korkade grejer. Men kanske det var just det som gjorde berättelsen underhållande. Jag gillade inte riktigt bokens slut och upplösning, men tycker den var läsvärd och en bladvändare. Läs den här om du gillar thrillers!
 
Finns på Adlibris och Bokus.
 
Betyg:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *