Julklappsböckerna 2018

 
Jag brukar sällan få mycket böcker i gåva, men på önskelistan i år skrev jag upp en hel del och fick några också! Min Penguin Christmas Classics-collection växte sig större med Christmas at Thompson Hall & Other Christmas Stories och The Night Before Christmas.
En bok jag inte vet mycket om, men som har en magisk, sagolik känsla i handlingen är The way past winter, som jag ska läsa mycket snart. Som bäst läser jag Just before I died av en av mina favoritförfattare, hittills har boken inte riktigt samma nivå som de två föregående (Istvillingar och Eldpojken) men återstår att se tills boken är utläst. Recension kommer inom kort!
Som överraskning fick jag också en fin illustrerad version av Snödrottningen samt en riktigt tjockis, Lilla Fridolf alla årsalbum 1958-1970. Har alltid gillat att läsa serier.
 
Jag är så tacksam och glad för alla mina julklappar och bokiga paket är absolut något av det bästa att få!

2 kommentar på “Julklappsböckerna 2018”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *