Page by Paige – Laura Lee Gulledge

 
Titel: Page by Paige

Författare: Laura Lee Gulledge
Språk: Engelska

Förlag: Abrams

Format: Pocket
ISBN:  9780810997226
Utgiven: 2011

Handling: ”Paige has just moved to New York with her family, and she’s having trouble adjusting to the big city. In the pages of her sketchbook, she tries out different identities, including the ultra-secret one: ARTIST. As she makes friends and explores the city, she starts to bring her secret identity out into the open, which can be great (new, fabulous friends and possible boyfriend) and terrifying (fights with mom and vulnerabilities exposed). Gulledge crafts stories and panels with images that are thought-provoking, funny and emotionally resonant. Every teen struggling to find their place can see themselves in Paige’s honest, heartfelt story.”

 
Gillade verkligen denna bok. Den var mycket mera kreativ än jag förväntat mig. Den följer inte inte helt renodlat ett seriestrip-format utan det är lite som att få se insidan av Paiges skissblock och hennes tankar och funderingar. Jag vet inte varför Paige var så osäker och nervös, hon ritar bra och är i möjligheternas stad; New York. Men vi upplever alla saker olika. Jag gillar att berättelsen handlade om att Paige skulle hitta sitt nya jag i sin nya hemstad och att det inte blev för mycket klichér, trots att det låg nära till hands.
En inspirerande bok!
 
Finns på Adlibris och Bokus.

Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *