Julkalenderbloggstafett – lucka 24

 
Jag fick det störa nöjet att delta i julkalenderbloggstafett 2017, ordnat av Sofies bokblogg, och tänka sig, jag fick den sista luckan! Kolla också in gårdagens lucka, nr. 23, på Västmanländskans bokblogg.
Julafton är min favoritdag på året och att avsluta stafetten kräver en riktigt bra bok tycker jag. Att välja en bästa i bokhyllan är inget lätt jobb (jag vill tjuvtipsa om Jag ger dig solen av Jandy Nelson, Cinder av Marissa Meyer och Legend-trilogin av Marie Lu) men en av mina absoluta favoriter är:
 
 
 
Det är svårt att förklara allt som är så bra med den! Internatskola, en nördig tjej som älskar att skriva fanfiction, en tvillingrelation..den är så mysig och fin, Rowells språk är verkligen on point i denna bok. Jag har läst den två gånger och den var faktiskt lika bra andra gången också. Något av det bästa jag läst inom YA-genren och kan varmt rekommendera den.
 
En riktigt GOD JUL önskar jag er alla, och avslutar därmed också julkalenderbloggstaffetten!
 

5 kommentar på “Julkalenderbloggstafett – lucka 24”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *