Harry Potter och Fången från Azkaban (illustrerad version) – J.K. Rowling, Jim Kay

 
Titel: Harry Potter och Fången från Azkaban

Författare: J.K. Rowling, Jim Kay
Språk: Svenska
Sidantal: 325
Serie: Harry Potter #3

Förlag: Rabén och Sjögren

Format: Inbunden
Utgiven: 2017

Handling: ”I tolv långa år har den ökända Sirius Black hållits fången på fortet Azkaban. Han är anklagad för att ha dödat tretton människor i samma förbannelse. Han anses vara den självklare efterträdaren till den onde Lord Voldemort. Nu har Sirius Black rymt..”

 
Harry Potter behöver ingen närmare introduktion. Del 3 i serien läste jag förra gången 2012 och rätt så bra kom jag ihåg hur det gick. Att göra omläsningar med de illustrerade versionerna är något jag kommer att göra, så en HP-bok per år! Sidorna doftar jättegott (värt att nämna!) och har fint, tjockt papper. Dock väger den massor, så kom ihåg läsergonomin! Rekommenderar varmt de illustrerade versionerna för alla som vill ”liva upp” sin omläsning lite.
 
Finns på Adlibris och Bokus.
 
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *