Harry Potter, räddaren i nöden

Jag tyckte mig ha en lässvacka. Ingen bok kändes rätt och läsningen gick trögt. Min sambo kom på den briljanta idén: ”Varför läser du inte Harry Potter, kanske den där nya illustrerade versionen av Fången från Azkaban?”
Jag började med den genast och konstaterade att jag inte kom ihåg den riktigt så bra som jag trodde (jag läste den 2012 sist) och illustrationerna är så fina. Pappret doftar också jättegott (värt att nämnas). De ger på något sätt lite till för oss som läst böckerna förr. Dock väger den mycket, så man måste välja sin läsställning lite.
Min sambo har inte läst Harry Potter tidigare, men nu läser han igenom serien (och gillar den!). Han läser samma bok för tillfället, men på engelska. Det är ganska kul med samläsning faktiskt.
 
Helgens läsning är räddad, lässvackan försvann!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *