Hyperbole and a half – Allie Brosh

 
Titel: Hyperbole and a half
Författare: Allie Brosh
Språk: Engelska
Sidantal: 384
Förlag: Touchstone Books
Utgiven: 2013

Handling: ”This is a book I wrote. Because I wrote it, I had to figure out what to put on the back cover to explain what it is. I tried to write a long, third-person summary that would imply how great the book is and also sound vaguely authoritative–like maybe someone who isn’t me wrote it–but I soon discovered that I’m not sneaky enough to pull it off convincingly. So I decided to just make a list of things that are in the book:

Pictures
Words
Stories about things that happened to me
Stories about things that happened to other people because of me
Eight billion dollars*
Stories about dogs
The secret to eternal happiness*

*These are lies. Perhaps I have underestimated my sneakiness

Jag fick nys om denna bok på Tumblr men jag har sett Allie Brosh material redan tidigare på sociala medier, så bra att det samlades till en bok! Den är fantastiskt rolig. Till och med kapitlet om depression, som både var igenkännande och otroligt bra beskrivet, kunde man le åt. Kapitlen om Allies hund ”The simple dog” var det jag skrattade mest åt, genom alldeles enkla teckningar i ”Paint”-stil lyckas hon förmedla en bra historia. Vill du bli på bättre humör, plocka upp denna.

 
 
 
Finns på Bokus och Adlibris.
Betyg:

En kommentar på “Hyperbole and a half – Allie Brosh”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *