Agatha Christie-samlingen

 
Jag är tillbaka, efter en lång, behövlig paus från bokbloggandet då livet kommit imellan. Ser framemot att både blogga själv och läsa era fina bokbloggar igen. Som start vill jag dela med mig hur mig Agatha Christie samling ser ut för tillfället. Jag har gjort en fin excelförteckning för att kunna minnas vilka titlar jag redan har. Alltid lika roligt att hitta någon ny.

3 kommentar på “Agatha Christie-samlingen”

  • Anonym skriver:

    Det var inte en dålig samling. Köper du dubletter, alltså av olika upplagor också? Hur många böcker finns det ens av Agatha Christie?

  • Anonym skriver:

    Det var inte en dålig samling. Köper du dubletter, alltså av olika upplagor också? Hur många böcker finns det ens av Agatha Christie?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *