Kommentarer

Jag älskar att blogga och att läsa andras bloggar. Det finns bara en sak jag är riktigt dålig på: att lämna en kommentar efter mig. Det borde göras lite lättare dock, jag läser ofta bloggar på telefonen, det är lite petigt att få till en kommentar och av någon anledning fungerar det sällan. Det har att göra med den funktionen som gör att man ska klicka i vilka bilder som har ett träd eller ett hus osv., ni vet dendär störande kollen som alltid kommer. Helst skulle det borde vara så att man skriver, namn och adress är sparat, och så enter! 😉 Förstår att kollar måste finnas, men så att ni vet, jag läser era bloggar hela tiden, bästa bokbloggareSka försöka ha mera tid när jag använder dator!

 

3 kommentar på “Kommentarer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *