Veckans bokbloggsfråga – Vecka 20


Hur har du organiserat dina bokhyllor? Efter tema, efter ämne, efter format, efter färg, efter författare, eller…
 
Nu är det så att jag bara har en lite större bokylla, fast jag skulle behöva flera bokhyllor. Jag ville absolut inte ha dubbla rader förut, men var illa tvungen att squeeza ihop allting för att få plats. Då uppstod det eviga dilemmat om hur jag skulle sortera. Förr körde jag lite färgordning, syns lite dåligt på ”före”bilden men åtminstone pocketarna var i bra färgordning. Nu när jag möblerade om så lade jag serier eller de författare som jag hade flest böcker av utåt, t.ex. Tove Jansson, Sophie Kinsella och Agatha Christie. Det gav mig ett mera organiserat intryck. Hyllan som skrivmaskinen står på är lite av en ”favorithylla”, där har jag nu Divergent, Legend och The Lunar Chronicles.

 

6 kommentar på “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 20”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.