Städa bokhyllan

När ni nu läser rubriken så kanske ni tror att jag gett bort böcker för att städa hyllan? Nej då! Istället har jag torkat av alla hyllor och squeezat ihop raderna till dubbla rader så alla böcker skulle få plats i min enda stora hylla. Trodde inte det var möjligt men det gick, än så länge. När vi flyttar större ska jag ha en likadan till, det är en Ikea Liatorp, superstadiga tjocka hyllor.
 
 
Min ”före” bild var lite dålig, knäppte den med Snapchat. Men iaf är resultatet bättre än jag trott! Sen var det ju det vanliga dilemmat med hur man ska sortera böckerna på hyllan. Nu staplade jag lite på känsla, sist hade jag pocketarna i färgordning. Mest serier fick få plats utåt, eller om jag hade många av samma författare (herregud hur många Kinsella jag har). Harry Potter-böckerna hade faktiskt inte varit på denna hylla förut, men det kändes fel, så nu fick de hedersplats. Nöjd!
 
Och på tal om Harry Potter, jag har inlett samlandet av Funko Pop figurer. Min första fick bli Hermione Granger, min favorit. Det finns så många jag vill ha.. Dumbledore, Harry, Ron, Cinderella, Belle, Törnrosa, alla från The Big Bang Theory…osv.


24 kommentar på “Städa bokhyllan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *