Lumberjanes vol. 2

Titel: Lumberjanes vol. 2
Författare: Noelle Stevenson
Språk: Engelska
Sidantal: 111
Förlag: BOOM! Box
Format: Häftad
Utgiven: 2015

Handling: Jo, April, Mal, Molly, and Ripley are not your average campers and Miss Qiunzella Thiskwin Penniquiqul Thistle Crumpet’s Camp for Hardcore Lady-Types is not your average summer camp. Between the river monsters, magic, and the art of friendship bracelets, this summer is only just beginning. Join the Lumberjanes as they take on raptors and a sibling rivalry that only myths are made of.

 
Alla verkar tokgilla Lumberjanes, utom jag. Vi klickar helt enkelt inte. Förra albumet fick en trea i betyg, men denna får tyvärr bara en tvåa. Det är roliga karaktärer och häftigt illustrerat, men jag har så svårt att komma in i handlingen och den känns alldeles för spretig. Det händer faktiskt lite för mycket för att man ska hänga med ordentligt. Den hade de rätta ingredienserna men storyn höll inte. Det var lättläst och lagom underhållande, men inte mera än så. Jag har hört bara bra om Nimona, kanske jag skulle prova på det albumet istället.
 
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.