15 bokfavoriter som lästes 2015

Hej alla härliga bokbloggare! Året går mot sitt slut, och nu måste jag få veta era favoriter från detta år. Vilka var de böcker ni gillade mest? Vilka böcker borde man hinna med 2016 som man kanske inte hann med nu? Man behöver inte lista bara de som utkom år 2015, ibland upptäcker man ju en favorit som är lite äldre än så också. Kommentera och länka så hittar jag era bokfavoriter också.

 

 
Det fanns många otroligt bra böcker som blev lästa detta år. Hoppas 2016 blir ännu bättre!

10 kommentar på “15 bokfavoriter som lästes 2015”

 • Anonym skriver:

  detta året har verkligen varit ett bra läsår, och så många bra böcker kommer ut 2016. Kram på dig.

 • Jag har precis idag suttit och försökt samla ihop 15 av de bästa böckerna, ska göra ett videoinlägg om det tänkte jag :). Men det var svårt att ta bara 15! Det har varit så många bra böcker i år!

 • Röd Drottning och Cinder är på min lista också 🙂 Den unga Eliten och Farlig Förmåga har jag i min oläst hög så hoppas på att kunna läsa dem snart 🙂

 • Hannah skriver:

  Hejhej!
  Kände också för att göra den här listan, och du kommer till den om du klickar på mitt namn 🙂 Röd drottning var nog den enda gemensamma, men divergent har jag redan läst och gillat! (Övervägde även att ta med "kanske är det allt du behöver veta")
  Hoppas att du kanske vill kika in & jag önskar dig ett gott nytt år! 😀

 • Petra skriver:

  Härlig lista. Jag är väldigt nyfiken på Nattfilm. 🙂
  Min topp 30 finns för övrigt på bloggen. 🙂 Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *