Lumberjanes (seriealbum)


Titel:
Lumberjanes
Författare: Noelle Stevenson, Brooke Allen
Språk: Engelska
Förlag: BOOM! Box imprint
Format: Häftad
Utgiven: 2015
Handling: ”What It Is: At Miss Qiunzella Thiskwin Penniquiqul Thistle Crumpet’s Camp for Hardcore Lady Types, things are not what they seem. Three-eyed foxes. Secret caves. Anagrams! Luckily, Jo, April, Mal, Molly, and Ripley are five rad, butt-kicking best pals determined to have an awesome summer together…and they’re not gonna let a magical quest or an array of supernatural critters get in their way! The mystery keeps getting bigger, and it all begins here. Presented as the Lumberjanes Field Manual featuring a cover gallery and early character designs by Noelle Stevenson and Brooke Allen.”
 
På senaste tiden har jag haft sån lust att läsa graphic novels, så när jag såg denna på Bookdepository kunde jag inte låta bli.
 
Jag tyckte handlingen lät perfekt: 5 stycken kick-ass karaktärer, magiska varelser, mysterier och snygga illustrationer. Yes please! Det började väldigt bra, och serierna var roliga. Men det kändes som man inte fick lära känna karaktärerna tillräckligt bra. Vissa visste jag inte ens om de var en tjej eller kille, haha. Det var underhållande läsning, men man blev en aning förvirrad om deras värld, kunde inte riktigt greppa den.

Jag kommer att köpa album två i alla fall, den fick mig på gott humör.

 
Betyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *