The Bookish Box – September boxen

 
I ett mycket svagt ögonblick fick jag för mig att beställa The Bookish Box från USA. En beskrivning av The Bookish Box är: Every month you will receive a shirt by Appraising Pages Shop and a 3-5 feminine home, beauty, and fashion items. The shirts will be exclusive to The Book(ish) Box and many items will be a contribution from other shops.
Författaren Jennifer Niven hade ett finger med i spelet med denna box, jag har faktiskt inte läst hennes omtalade bok ”All the bright places”, men flesta verkar ju storgilla den.
 
På bilden ser ni innehållet beskrivet, men här kommer bilder iallafall!

Så nu vet ni hur en sådan box kan se ut! Jag har lite blandade känslor, det var en jättekul grej, verkligen. Problemet var att skatteparadiset Finland kräver tullavgift, och den var ju annars inte så billig heller, 30 dollar plus 10 dollar shipping. Färgen på t-shirten hade fått vara någon annan, jag och mörklila går inte alls ihop! Har sett att andra fått turkos, synd att jag inte fick den. Nu funderar jag starkt på om det ska bli oktober-box eller inte. Har ni erfarenhet av The Bookish Box? Det var lite som på julafton när man fick öppna lådan.

6 kommentar på “The Bookish Box – September boxen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.