Loppisfynd

En ledig lördagdag föreslår mamma en liten loppisrunda, tur var väl det. Hittade jättefina fynd, både i bokväg och annat. Dessa böcker hittade hem till mig! Den lila boken längst till vänster är en gammal diktsamling om havet, den är 100 år gammal. Otroligt fina dikter. Pelle Svanslös och Maja Gräddnos var en sån söt utgåva. Dr. Jekyll och Mr.Hyde, en ganska gammal version (1950) som har engelska och svenska blandat i texten..väldigt märkligt men blir säkert intressant att läsa. Plupp-böckerna samlar jag på från tidigare, så alltid kul att hitta en till, så fina. Ett Nemi-julalbum är aldrig fel, jag köper i princip att Nemi jag kommer åt…

 
Och så har vi Harry Potter. Fina engelska utgåvor, inbundna. Har alla på svenska men alltid roligt att samla lite..jag samlar på för mycket. Men så roligt!


6 kommentar på “Loppisfynd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *