NYA BÖCKER! Happy day!

Förlåt för en överexcited rubrik, men idag har jag såndär materiell lycka dag! Det blev både ett Adlibris-paket och lite loppisfynd. Det är väldigt kul.
 
GAHHH PAKET! *sliter upp det*
 
 Egentligen fick jag “Stjärnmärkt” redan tidigare men nu behövde jag ju del 3 “Systrars öde” också. Och “The Heir” som jag är väldigt peppad på. “Cinder” har jag tänkt beställa så många gånger redan så nu fick den komma med.
 
 
Mina senaste loppisfynd är inte så tokiga de heller! “Harry potter och the Philosopher’s stone” var så shiny att fotot blev lite tokigt. “En bra kväll för mord” av deckardrottningen Agatha Christie fanns inte i min samling från tidigare så det var ju behövligt. “All american girl” av Nellys favorit Meg Cabot såg ut som en sommarslapp bok.

 
Som tidigare nämnt samlar jag på vissa av B. Wahlströms gamla rödryggade och idag råkade jag hitta en Systrarna P, tre Vitnos och tre Kitty som jag inte hade. Så fina.
 
Och så var bokhyllan lite fullare igen! Sånt händer, ni vet hur det är? Nu ska jag läsa ut min Christie deckare som jag håller på med, sen måste jag sätta tänderna i någon av dessa tror jag. Vilken tycker ni jag ska välja?

12 kommentar på “NYA BÖCKER! Happy day!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *