Top Ten Tuesday: Top Ten beach reads

I denna veckas TTT ska vi lista Ten Books I Plan To Have In My Beach Bag This Summer or Ten Books I Think Make Great Beach Reads. Då väljer jag sådana böcker som snällt väntar på att bli lästa i hyllan, speciellt chick-lit och sådant lättsmält. Om jag är på stranden eller ute någonstans kan jag inte koncentrera mig så bra.. vet inte varför, behöver väl väldigt tyst när jag läser. Och chick-lit känns ju annars också lite somrigt sådär. En muminbok och en Agatha Christie fick slinka med på denna lista också.
 
1. Karriär och köksbesvär av Sophie Kinsella
2. It’s raining men av Milly Johnson
3. The time of our lives av Jane Costello
4. Den jag ville ha av Sheila O’Flanagan
5. Ett karibiskt mysterium av Agatha Christie
6. Damernas detektivbyrå av Alexander McSmith
7. Under täcket av Marian Keyes
8. Farlig midsommar av Tove Jansson
9. Sommarbruden av Marita Conlon-McKenna
10. Sex and the city av Candace Bushnell

10 kommentar på “Top Ten Tuesday: Top Ten beach reads”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *