Top Ten Tuesday: De bästa böckerna jag läst hittills år 2015

Denna veckas Top Ten Tuesday kommer vara riktigt intressant då temat är: Top Ten Tuesday Freebie — YOUR CHOICE OF TOPIC. Ska bli kul att se vad alla hittar på! Jag väljer ett lista de bästa böckerna jag läst HITTILLS år 2015. När 2016 inleds ska vi se om jag hittat många nya favoriter eller om listan är ganska lik denna.
 
1. Divergent av Veronica Roth
2. Fangirl av Rainbow Rowell
3. Kvinnan i svart av Susan Hill
4. Champion av Marie Lu
5. Prodigy av Marie Lu
6. Farlig förmåga av Jessica Spotswood
7. Legend av Marie Lu
8. Den unga eliten av Marie Lu
9. Kanske är det allt du behöver veta av E. Lockhart
10. Nattfilm av Marisha Pessl
 
Kolla in dem om du inte gjort det!

8 kommentar på “Top Ten Tuesday: De bästa böckerna jag läst hittills år 2015”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *