Tematrio: Olästa klassiker

Lyrans Noblesser dök det upp veckans tematrio som är: Berätta om tre klassiker du inte läst, men är nyfiken på! Det blir lätt, eftersom jag är fruktansvärt dålig på att läsa klassiker. Jag borde nog ge fler lite chanser. Ofast blir jag uttråkad och lite gäspig… Säg till om ni vet någon klassiker som passar en sådan som jag! Läste ”Stolthet och fördom” av Jane Austen och hatar att erkänna att inte tyckte den var så speciell. Min tematrio får bli i sann julanda (jag älskar julen), alla delar av Penguin Christmas Classics. Dessa är jag helt säker på att jag ska införskaffa, då jag redan förra julen dreglade över dessa.
 
1. A Christmas Carol av Charles Dickens
 
2. The Nutcracker  av E.T.A. Hoffmann
 
3. Christmas at Thompson Hall & other Christmas stories av Anthony Trollope

 

19 kommentar på “Tematrio: Olästa klassiker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.