Top Ten Tuesday: Ten books I will probably never read

 
I denna veckas Top Ten Tuesday ska vi lista Ten books I will probably never read. Inte det lättaste, man ska ju aldrig säga aldrig? Men iallafall…
 
1. Femtio nyanser av mörker
2. Femtio nyanser av frihet
Jag läste den första boken och tyckte den var rena smörjan. Karaktärerna gick inte att gilla, och hela boken kändes en aning patetisk. Kommer inte på något annat sätt att uttrycka det.
 
3. Alla slags diet- och träningsböcker
Bara depprimerande och ointressant. På tal om det tror jag att jag stoppar i mig en glass nu!
 
4. Böcker av Sylvia Day
Jag läste Förskalv;Efterskalv och den var verkligen inte bra. Håller mig borta från hennes böcker i fortsättningen tror jag.
 
5. Mein kampf av Adolf Hitler
Behöver jag säga mera? Vill inte slösa min tid på att läsa en bok skriven av en *insätt fult ord här*.
 
6. Kampen om järntronen av George R.R. Martin
Nu kanske folk tycker jag missar något otroligt. Det kanske jag gör. Jag har länge funderat av och an på denna, men misstänker att det inte kommer bli av att läsa Games of thrones böckerna. Jag har sett lite av serien och tycker den är..sådär. Tror böckerna kanske är tunglästa.
 
7. Total recall av Arnold Schwarzenegger
En person jag inte är det minsta intresserad av att veta vad han har sysslat med. Det kan dock inte min sambo hålla med mig om!
 
8. Djävulen bär Prada av Lauren Weisberger
En bok som jag misstänker att aldrig kommer bli läst. Först och främst för att jag har så himla många, bra, exciting böcker som väntar alltid. Jag har sett filmen, gillade den, men tror inte att boken är bättre än filmen faktiskt.
 
9. Angelägenheter Philip C. McGraw
Okej okej, Dr. Phil underhåller mig lite grann på TV ibland. Men så bra är han inte att jag skulle orka plöja igenom någon av hans böcker.
 
10.Sofies värld av Jostein Gaarder
Jag hatar att skriva hit denna bok. Jag vill läsa den, men ändå blir det aldrig av. Den verkar lite tråkig rent ut sagt. Lite för nyttig. Kanske skulle passat bättre som bok i skolan.
 
Håller ni med mig om någon? Kommentera!

12 kommentar på “Top Ten Tuesday: Ten books I will probably never read”

 • Monika skriver:

  Håller med om Femtio nyanser… det är böcker jag aldrig någonsin kommer att läsa.

 • Jenny skriver:

  Sophies värld är verkligen sjukt tråkig. Om man inte är sugen på en lärobok i filosofi då, men då tror jag att det är roligare att läsa en lärobok.

 • C.R.M. Nilsson skriver:

  Åh, vad tråkigt med Sofies värld! Jag har läst den tre gånger 🙂 Men lite tråkig kan den nog vara.

 • Jag håller faktiskt med om de flesta. Är osäker på om jag någonsin kommer lästa Game of thrones men min pojkvän tjatar om att jag borde göra det..

  • Sandra skriver:

   Har funderat på samma sak. Men känner mig inte riktigt intresserad, känns mest som jag skulle läsa det för att folk gillar det.. Kanske då bättre att läsa det man själv är intresserad av! 🙂

 • Frida skriver:

  Jag håller med om de flesta. Med undantag av Game of Thrones. Har bara läst första boken än så länge, men den älskade jag. Och tv-serien är också en favorit. Träningsböckerna kanske jag inte kan hålla med om riktigt helt heller eftersom jag kan tycka att de är rätt intressanta ibland. Om de är bra det vill säga, finns ju en hel del som bara är skräp också. ^^

 • Åh synd om Sofies värld! Jag läste den för några år sedan och älskade den 🙂 Har tänkt läsa om den någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *