Maj = Mera barn- och ungdomsböcker!

 
Jag har flera jättefina barn- och ungdomsböcker hemma som väntar på att bli lästa, så jag tänkte att maj får bli en månad som jag läser mera sådana böcker! Ofta tänker man att man ska läsa dem, men någon annan bok kommer före. Några muminböcker har jag faktiskt hunnit läsa, men finns flera kvar. Elsa Beskow, Georgia Byng, Maria Gripe, Lemony Snicket, Kerstin Sundh, Petter Lidbäck…nu skall jag få tid för era böcker.

 

Om man vill hänga på och göra maj till en lite gulligare månad, stjäl ”Maj” bilden!

 
 
 
 
Bara några av böckerna jag skulle vilja hinna läsa. Vissa är omläsningar också.

10 kommentar på “Maj = Mera barn- och ungdomsböcker!”

 • Just fler barnböcker av klassisk karaktär, eller som tarupp speciella ämnen (typ sociala problem) skulle jag vilja läsa mer av. Fick lite inspiration av dig 🙂

 • Malin skriver:

  Åh Molly Moon! 😀

 • Anonym skriver:

  Elsa Beskow böckerna är ju helt underbara! min pappa läste dem för mig när jag var liten och nu läser jag dem för min son. Tidlösa böcker är det bästa som finns!

 • liza skriver:

  kollade igenom mina hyllor med barnböcker idag och blev så sugen att läsa Beatrix Potters mysiga sagor. Jag kommer nog hänga på i maj faktiskt 🙂 ett inlägg kommer upp imorgon 😀

 • Carola skriver:

  Jag läser och recenserar ofta barn- och ungdomsböcker, men på sistone har det blivit mer vuxenböcker än barnböcker, så jag antar gärna din utmaning för att se till att läsa några av alla de barnböcker som tar plats i min "att-läsa-hylla".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *