Nytt i bokhyllan! (amazing loppisfynd)

 
Jag gick på loppis och hittade en hel del bra böcker. Jag blev jätteglad! Det blev följande titlar; Kaffe med rån, Den tomma stolen, Mord i Mesopotamien, Trollbunden, Farmor och fjunlätt samt Godnattsagor. De två nedersta tog jag bara för att de var aldeles fruktansvärt söta. Har aldrig sett den där Elsa Beskow boken förut ens. Sagan om isfolket har jag hört massor bra om, så passade på att nappa den när jag fick syn på den.
Agatha Christie deckaren fick jag gratis, säkert bara för att den är naken. Stackarn! Annars är den helt felfri.
 
 
Solen ville envist vara med på bilden som ni ser. Jag fick också två andra gamla böcker gratis, men de har jag gjort lite pyssel av.. Mer om det inom kort.

8 kommentar på “Nytt i bokhyllan! (amazing loppisfynd)”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *