Book combo tag!

Dags för en tag igen! Denna gång har jag blivit taggad av Nelly på Nellons bokblogg, och namnet lyder; Book combo tag. Här kommer frågorna:
 
1. Vilken två författare skulle du vilja se samarbeta och skriva en bok tillsammans?
Marie Lu och Veronica Roth. Det skulle garanterat bli någon häftig, fartfylld dystopi!

 
2. Vilket är ditt favorit-författarpar?
Jag har inte läst något av nåt författarpar kom jag just på. Konstigt!
 
3. Om du kunde kombinera två olika berättelser och göra om den till en berättelse, vilka böcker skulle du välja och vad skulle den omarbetade titeln bli?
En man som heter Ove och Britt-Marie var här! Båda böckerna är ju suveräna i sig själva, men tänk vad kul ett stycke Ove och ett stycke Britt-Marie skulle ha… haha! Skulle inte dom kunna bli lite småkära? Titeln skulle väl bli något i stil med Saabkörning och bikarbonat?

 
4. Vilka karaktärer (från två olika böcker) shippar du?
Vilken svår fråga! Fick fundera ett bra tag på den. Då måste jag svara Adelina Amouteru från Den unga eliten och Edward Cullen från Twilight böckerna.. Edward och Adelina skulle vara ett kick-ass par. Bella Swan är alltför mjäkig för honom.
 
 
5. Vilka världar från två olika böcker skulle du vilja kombinera och göra en värld av?
Jag tycker alla har varit så unika som de är,  jag tror en kombination av de olika världar jag läst om inte skulle vara superlyckat.
 
6. Vilken duolgi eller trilogi skulle du vilja slå ihop till en bok?
The Selection trilogin (dock utkommer det snart en fjärde bok, men ja..). Den skulle nog mått bra av att slås samman istället för att vara skilda böcker. Lite mera action.

 
Jag taggar alla som vill göra denna. Kör på!

2 kommentar på “Book combo tag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *