Böcker på bevakningslistan – mars 2015

After. När vi möttesThe Heir

 
Dessa böcker väntar jag på! Vissa kommer ut riktigt, riktigt snart, som ”Cinder” och ”Fangirl”, resten får jag vänta lite på ännu. Vilka böcker väntar ni på?

6 kommentar på “Böcker på bevakningslistan – mars 2015”

  • Fangirl vill jag också läsa 🙂

  • Zelly skriver:

    Fangirl har jag velat läsa ett bra tag, köpte den förra året men har fortfarande inte blivit av att jag läst den, så mycket man vill hinna med 🙂

  • Anonym skriver:

    Jag älskade the Selection triologin, den hade ett perfekt avslut men visst var det lite jobbigt att lämna den världen. Men med tanke på hur bra slutet var så är jag lite orolig att serien kommer kännas "urmjölkad" (herregud, jag kommer verkligen inte på ett bättre ord än det) i samband med att The Heir ges ut. Men jag väntar ändå spänt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *