Sabrina the teenage witch 2 – the magic within (seriealbum)

 
Titel: Sabrina the teenage witch 2 – the magic within (seriealbum)
Skapad av: Tania del Rio
Förlag: Archie comics
Sidantal: 237
Utgiven: 2013

Handling: Sabrina Spellman’s life is intense. On top of the usual stresses of being a teenager, she’s a witch! And that means two schools and twice the work, from her Mortal Realm high school and the Magic Realm’s Charm School.
 
It should be simpler. But in addition to a regular spelling bee, she has to study for a magical spell-ing bee. She’s finally dating her childhood sweetheart-—but he doesn’t know she’s a witch! She also has a crush on a cute young wizard-—but he’s dating her best friend! On top of the drama, Sabrina keeps being dragged into the middle of strange and dangerous events in the Magic Realm.”

Sabrina tonårshäxan är tillbaka i del 2 av denna serie. Jag tyckte första seriealbumet vara helt bra, men jag hoppades nog att fortsättningen skulle bli ännu bättre. Och det tycker jag inte. Orsaken är Sabrina, Harvey och Shinjis kärlekstriangel som det kretsar allt för mycket runt för att jag skall kunna ta det hela på allvar. Sabrina kan ju verkligen inte bestämma sig hur hon vill ha det verkar det som. Hon beter sig dessutom supertaskigt mot sin kompis Llandra och då blir jag förstås irriterad.

När det inte handlar om deras kärlekstrassel är det riktigt underhållande, speciellt om händelser som utspelar sig på den magiska sidan. Något jag saknade i denna bok var katten Salem, han syntes till allt för lite och han är min favoritkaraktär! Återstår att se om jag skall ge seriealbum 3 ett försök.
 
Betyg:

2 kommentar på “Sabrina the teenage witch 2 – the magic within (seriealbum)”

  • MonsterSteffa skriver:

    Åh vad tråkigt att den inte verkar bli bättre! Har de två första här (fick i julklapp), ska kanske ta och läsa dem i mars… Men känns lite trist att historien inte håller bättre nivå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *