Tematrio – Djur


Min första tematrio! Det handlar denna gång om djur: Berätta om tre böcker där djur spelar en stor roll eller t o m är huvudkaraktären!
 
 
1. Djuren i den gamla skogen av Colin Dann. Jag köpte den på second hand för inte så länge sen, har inte hunnit läsa den ännu. Men den handlar bara om djur från pärm till pärm. Verkar faktiskt riktigt mysig!
 
 
2. Fantastic beasts & where to find them av J.K. Rowling. Det perfekta lilla lexikonet för Harry Potter-världens alla djur. Snart ska denna bli film!
 
 
3. Molly Moons fantastiska bok om hypnos av Georgia Byng. Detta var en av mina favoritböcker när jag var yngre, nu börjar det vara över 10 år sedan jag läste den sist. I boken nämns väldigt ofta Mollys mops Petula.

4 kommentar på “Tematrio – Djur”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.