Nya bokhyllan!

Igår fick jag äntligen min älskade nya bokhylla. Den tog ett tag att bygga ihop, men slutresultatet är toppen. Så hela kvällen igår gick åt fixa-bokhylla projektet, fast klockan var mycket började jag färgsortera böckerna, haha.
 
 
Bokhyllan är från Ikea och heter Liatorp. Jag är helnöjd. Fotot är ju inte det bästa, min stackars iphone 4s får alltid agera kamera så det förklarar kvaliteten.
Förrästen, ni bekanta som säger att jag har ”såå mycket böcker”. Kolla, det är ju faktiskt inte så många! Jag trodde nästan jag hadde mera. Har en annan liten bokhylla i sovrummet där jag har lite barnböcker och Harry Potter böckerna så därför syns de inte här.
 
Såhär såg det ut tidigare:
 
 
Mitt enda ord för den är: Horror.

8 kommentar på “Nya bokhyllan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *