Årtidsläsning

Läser ni böcker enligt årstid eller högtid? Jag gör det, jag sparar ofta böcker till ett visst tillfälle som jag tycker är bäst. Före julen läste jag flera böcker med jultema, men det är jag knappast ensam om! Nu har jag valt ut några böcker som jag ska läsa under “den rätta tiden” (samma tid som beskrivs i boken), påsk, thanksgiving, vår, höst osv.
 
Vår 2015:

Den grymmaste månadenSpring AffairDen hemliga trädgården
 
Sommar 2015:
 
Farlig midsommar

 
The Time Of Our LivesTrollkarlens hatt
 
Höst 2015:
 
Autumn CrushMörkt motivHallowe'en Party: A Hercule Poirot Mystery
 
 
 

2 kommentar på “Årtidsläsning”

  • Malin skriver:

    Jag har försökt någon gång, men det gick inget vidare 😛 Ser ut att bli en hel del bra böcker under det kommande året för dig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *