Christmas in the snow – Karen Swan

Titel: Christmas in the snow
Språk: Engelska
Författare: Karen Swan
Sidantal: 494
Format: Häftad
Utgiven: november 2014

Handling: ”No secret stays buried forever…In London, the snow is falling and Christmas is just around the corner – but Allegra Fisher barely has time to notice. She’s pitching for the biggest deal of her career and can’t afford to fail. And when she meets attractive stranger, Sam Kemp, on the plane to the meeting, she can’t afford to lose her focus either. She learned to shut off her emotions long ago and only her sister and best friend Isobel knows why. But when Allegra finds herself up against Sam for the bid, their passion quickly turns sour. In Zermatt in the Swiss Alps, a long-lost mountain hut is discovered in the snow after sixty years and the last person expecting to become involved is Allegra – she hasn’t even heard of the woman they found inside. But it soon becomes clear the two women are linked and, as she and Iz travel out to make sense of the mystery, hearts thaw and dark secrets are uncovered, long buried by the snow.


En bok som har mycket bra och mycket dåligt.
Det dåliga med boken är att den handlar för mycket om Allegras jobb och det tar ganska länge att komma in i boken. Det blir först intressant när hon far till Zermatt med sin syster Isobel. Även där kan det ibland kännas lite långrandigt, en konversation vid en fika kan vara många sidor. I slutet skulle jag vilja veta så mycket mer om vissa personer, slutet kom för snabbt på. Vissa grejer kunde ibland kännas ”för bra för att vara sant”.
 
Det som är bra i boken är att stämningen är rätt, vinter och jul. Jag älskar de fina detaljerna om Schweitz och karaktärerna i boken känns verkliga. Hela mysteriet med kvinnan som dog i fjällen för 60 år sen är guldkornet i boken, det ville man läsa mer och mera om!
Mer än så vill jag inte avslöja.
 
Betyg:

2 kommentar på “Christmas in the snow – Karen Swan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *