Böcker jag vill ha

Christmas Carol and Other Christmas StoriesGoodnight JuneLooking for Me
White WeddingSummer FlingHere Come the Girls
Poirots julDen grymmaste månaden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Listan på Adlibris ökade plötsligt lite igen. Dock beställer jag ingenting på en lång tid nu. Intalar jag mig själv åtminstone. Det finns så mycket man skulle vilja hinna läsa! Men en bok i taget… Önskade mig ”Den grymmaste månaden” i julklapp av min sambo iallafall. På sistone har jag börjat läsa lite deckare, en genre jag inte befattade mig mycket med förr. Men jag varvar med chick-lit och annat lättsamt, för mycket mord får det ju ändå inte vara.
 
 
Länkar:
A Christmas Carol and other Christmas stories – Charles Dickens
Goodnight June – Sarah Jio
Looking for me – Beth Hoffman
White Wedding – Milly Johnson
A summer fling – Milly Johnson
Here comes the girls – Milly Johnson
Poirots jul – Agatha Christie
Den grymmaste månaden – Louise Penny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *