A winter flame – Milly Johnson

Titel: A winter flame
Språk: Engelska
Författare: Milly Johnson
Sidantal: 404
Format: Häftad
Utgiven: 2012

Handling: ”’Tis the season to be jolly…But can Eve find happiness through the frost…? Eve has never liked Christmas, not since her beloved fiance was killed in action in Afghanistan on Christmas Day. So when her adored elderly aunt dies, the last thing she is expecting is to be left a theme park in her will. A theme park with a Christmas theme…And that’s not the only catch. Her aunt’s will stipulates that Eve must run the park with a mysterious partner, the exotically named Jacques Glace. Who is this Jacques, and why did Aunt Evelyn name him in her will? But Eve isn’t going to back down from a challenge. She’s determined to make a success of Winterworld, no matter what. Can she overcome her dislike of Christmas, and can Jacques melt her frozen heart at last…?”

 
En bok som får en i julstämning. Jag kunde inte lägga ifrån mig boken! Huvudkaraktären Eve känns verklig och man dras med i hennes sorg efter hennes fästman som dog i jobbet som soldat. Jag älskar handlingen om julparken som hon får ärva. Hennes theme park känns magisk och man önskar man skulle kunna besöka den påriktigt. Affärspartnern Jacques är mystisk och man får inte veta så mycket om hans bakgrund före mot slutet av boken, fanns en hel del man inte förväntat sig. Det finns både humor, romantik och sorg i boken och mysfaktorn är hög. Rekommenderar!
Du hittar den här.
 
Betyg:

2 kommentar på “A winter flame – Milly Johnson”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *