Juliettesällskapet

 
Titel: Juliettesällskapet
Språk: Svenska
Författare: Sasha Grey
Sidantal: 306
Format: Danskt band
Utgiven: 2014

Handling: “Catherine läser filmvetenskap på universitetet och är sambo med sin pojkvän Jack som är kampanjansvarig för en känd amerikansk politiker. Hon har en väl dold hemlighet. Sexfantasier fulla av åtrå och lust som både gör henne upphetsad och förbryllad. Jack är inte lika lockad av sin flickväns nya sexuella nyfikenhet, men Catherine vill upptäcka nya sidor hos sig själv och utforska sin sexualitet. Snart träffar hon den charmiga och levnadsglada Anna. Anna inviger henne i en ny värld av sex, fetischer, kinks och hemliga sexfester. Det som börjar som spännande utflykter i en Eyes Wide Shut-inspirerad värld urartar till hotfulla situationer där maktens män styr…”

 
När jag började läsa denna trodde jag den skulle bli förutsägbar i typisk Fifty Shades-stil. Men nej. Boken fick ofta nya vändingar och tillochmed spänningsmoment fanns. Jag har en känsla av att författaren Sasha Grey skriver enligt egna erfarenheter. Många referenser till klassiska filmer fanns, vilket var intressant. Det handlade väldigt mycket om huvudpersonens Catherines tankar och fantasier, mera än själva Juliettesällskapet som jag trodde boken skulle kretsa runt. Mer än så vill jag inte avslöja.
 
http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9100140007
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *