Brevvän sökes

Det slog mig nyligen. Det där med brevvänner. När jag var yngre hade jag hur många brevvänner som helst, både sådana som jag kände (t.ex. klasskompisar) men också andra helt främmande människor, jag hade till och med en brevvän från Sri Lanka. Vi är Facebook kompisar i dagens läge. Men det är ju just det jag började fundera på. Ingen skriver brev nuförtiden. Finns det någon som lär känna varandra via vanliga brev i dages läge? Om man inte pratar face-to-face så är det ju nästan mail eller Facebook som gäller.
 
Jag tycker iallafall det är jättekul att både få och skriva brev. Riktigt spännande faktiskt. Detta känns nästan som ett “experiment”, kan dagens människor kommunicera ordentligt via papper och penna? Tänk om man inte har något att skriva om plötsligt? Haha.. komiskt, för inte så hemskt länge sedan var det nästan självklart att brevväxla om man inte bodde så nära varandra. Så därför frågar jag någon av er, kära bokbloggare, om ni är intresserade av en brevvän i Finland, nämligen mig.
 
Hör då av er till snowglitterblog@hotmail.com så ser vi om det blir till något. Jag lovar att vara en aktiv brevvän!
 

10 kommentar på “Brevvän sökes”

 • liza skriver:

  Wow så roligt ! Jag älskade att ha brevvänner. Hade ett par i sverige och en i grekland. Har tyvärr ingen kontakt med dem längre. Om du är intresserad av en mindre exotisk brevvän från Österbotten skulle det här nog kunna bli riktigt roligt 🙂 det blir ju automatiskt lite djupare på papper än på nätet tycker jag 🙂

 • anettesbokboble skriver:

  Så gøy! Jeg hadde mange brevvenner da jeg var yngre, fra alle kanter av verden. Men etterhvert som jeg ble eldre avtok interessen, og etter at internett tok over "alt" har det ikke vært i tankene mine å skrive brev. Nå ble jeg imidlertid veldig inspirert 🙂

 • Elvira skriver:

  Ååh så roligt! Jag gissar att du kommer få många erbjudanden från människor som bor lite längre ifrån dig, så jag erbjuder mig inte nu ävem om jag skulle vilja … men det kan hända att jag snor idén rakt av och ropar efter brevisar på min blogg ;D eller så inte, för jag har faktiskt redan två brevvänner som jag inte är så värst bra på att skriva till så en tilm kanske inte direkt skulle göra det lättare … men det är.ju så.roligt ändå!

 • Anonym skriver:

  ÅH BREVVÄNNER <3 de vano tider!bäst va när man hadd brevisar (brevisar!!!!!!!!!) från andra ländder 😀 hadd en i spanien, via skolan. de va keijkkor!

 • Nelly skriver:

  Är Stockholm långt från dig? Lol

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *